Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 500 g de agua
- 5 - 6 filetes de pescado (p. ej. salmón, c/u 150 g, 2-2.5 cm de grosor)
- Wartości odżywcze
- na 1 pieza
- Kalorie
- 1268 kJ / 303 kcal
- Białko
- 30 g
- Węglowodany
- 0 g
- Tłuszcz
- 21 g
- Tłuszcz nasycony
- 4 g
- Błonnik
- 0 g
- Sód
- 90 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Filetes de pescado al vapor (2-3)
25min
Brócoli al vapor (250 g) en cestillo
15 min
Espárragos al vapor (800 g) en Varoma
40min
Verduras al vapor
45min
Fusili integral
20min
Pescado al vapor con verduras y tintes cítricos
40min
Escalopas de pavo al vapor
25min
Pera en mitades al vapor (200-400 g) en cestillo
20min
Pechugas de pollo al vapor (3)
30min
Piminentos al vapor (400-800 g) en Varoma
25min
Pechugas de pollo al vapor (6)
25min
Salmón al vapor con verduras de verano
30min