Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 500 g de agua
- 5 - 6 filetes de pescado (p. ej. salmón, c/u 150 g, 2-2.5 cm de grosor)
- Wartości odżywcze
- na 1 pieza
- Kalorie
- 1268 kJ / 303 kcal
- Białko
- 30 g
- Węglowodany
- 0 g
- Tłuszcz
- 21 g
- Tłuszcz nasycony
- 4 g
- Błonnik
- 0 g
- Sód
- 90 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Verduras al vapor
45min
Pescado al vapor con verduras y tintes cítricos
40min
Brócoli al vapor (250 g) en cestillo
15min
Salmón al vapor con verduras de verano
30min
Pechugas de pollo al vapor (3)
30min
Filetes de pescado al vapor (2-3)
25min
Escalopas de pavo al vapor
25min
Chicharos al vapor (200-500 g) en cestillo
20min
Pollo con pimientos rojos, cebolla y arroz basmati
1h
Solomillo de cerdo al vapor (500 g)
30min
Pechugas de pollo al vapor (6)
25min
Manzanas al vapor (200-400 g) en cestillo
20min