Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 25 - 30 g de aceite de oliva
- 170 - 200 g de mezcla de zanahoria, apio y poro, para saltear, cortados en piezas (2 cm)
- 700 - 800 g de mezcla de verduras (p. ej. calabacitas, zanahorias, camote, chícharos), cortados en piezas
- 750 - 850 g de agua
-
1
cdita de caldo de verduras en pasta
lub 1 cubo de caldo de verdura (para 0,5L) - 1 cdita de sal fina, o al gusto
- Wartości odżywcze
- na 1 porción
- Kalorie
- 465 kJ / 111 kcal
- Białko
- 4 g
- Węglowodany
- 9 g
- Tłuszcz
- 5 g
- Błonnik
- 4 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Sopa de brócoli
15min
Arroz blanco con verduras
40min
Sopa versátil de verduras TM6
50 min
Puré de jitomate básico
35min
Sopa de zanahoria y espinacas
35min
Sopa de zanahoria y espárragos con almendras
30 Min
Crema de calabacita
25min
Sopa de calabacitas
40min
Crema de zanahoria y jengibre
55 Min
Puré de papa y poro
40min
Fideo seco en salsa de chiles TM6
35min
Sopa de verduras y frijoles
15min