Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 25 - 30 g de aceite de oliva
- 170 - 200 g de mezcla de zanahoria, apio y poro, para saltear, cortados en piezas (2 cm)
- 700 - 800 g de mezcla de verduras (p. ej. calabacitas, zanahorias, camote, chícharos), cortados en piezas
- 750 - 850 g de agua
-
1
cdita de caldo de verduras en pasta
lub 1 cubo de caldo de verdura (para 0,5L) - 1 cdita de sal fina, o al gusto
- Wartości odżywcze
- na 1 porción
- Kalorie
- 465 kJ / 111 kcal
- Białko
- 4 g
- Węglowodany
- 9 g
- Tłuszcz
- 5 g
- Błonnik
- 4 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Crema de calabacita
25 min
Sopa de calabacitas
40 min
Sopa de brócoli
15min
Sopa versátil de verduras TM6
50 menit
Sopa de lentejas
1j 30 menit
Sopa de hongos, pastel de carne, ejotes y arroz de coliflor
45 Min
Sopa de zanahoria y espinacas
35 Min
Puré de papa y poro
40 min
Sopa versátil
40 min
Sopa de cebolla TM6
55 Min
Sopa de verduras con pesto de nuez de la india TM6
2 godz. 20 min
Sopa de zanahoria y espárragos con almendras
30 min