Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 30 g de almendras
- 300 g de coliflor cortada en trozos de 3 cm, sin tallo
- 15 g de aceite de oliva y un poco más para aliñar
- 100 g de cebolla morada
- 1000 g de agua fría
- 5 g de cilantro fresco
- 150 g de tomate sin semillas
- 50 g de aceitunas verdes o negras sin carozo
- 15 g de jugo de limón
- ½ cucharadita de sal
- 2 pellizcos de pimienta negra recién molida
- Wartości odżywcze
- na 1 ración
- Kalorie
- 548.9 kJ / 131.2 kcal
- Białko
- 3.9 g
- Węglowodany
- 10.9 g
- Tłuszcz
- 9.4 g
- Tłuszcz nasycony
- 1.1 g
- Błonnik
- 4.3 g
- Sód
- 418.6 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Sopa de brócoli
15 Min
Crema de espinacas con nuez
20 min
Crema de zanahoria y jengibre
55 min
Crema de coliflor con piñones
40 min
Crema de brócoli
45 min
Guisado de lentejas etíope (Misir wat)
35 min
Sopa de cebolla
1h 15min
Crema de champiñones
20 min
Crema de espinaca
25 min
Crema marmoleada de garbanzos y espinacas
40 min
Puré de papas, espinaca y queso
30 min
Trucha al vapor con puré de brócoli
40 min