Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 60 g d'échalotes
- 25 g de vinaigre de vin blanc
- 40 g de vin blanc
- 250 g de beurre demi-sel
- Wartości odżywcze
- na 100 g
- Kalorie
- 2254 kJ / 547.7 kcal
- Białko
- 0.9 g
- Węglowodany
- 2 g
- Tłuszcz
- 58.9 g
- Tłuszcz nasycony
- 35.1 g
- Błonnik
- 1.7 g
- Sód
- 82.3 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Sauce hollandaise
25 min
Sauce béarnaise
20min
Sauce beurre blanc
20min
Marmite aux palourdes
1u. 50min
Sauce beurre blanc
20min
Poêlée d'anguilles et rougail
Brak ocen
Sauce hollandaise
15min
Sauce hollandaise
15min
Beurre blanc
25 min
Rillettes de maquereau
1h 30min
Râbles de lapin farcis à la normande
1h 15 min
La cuisson des langoustines
40 min