Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 60 g d'échalotes
- 25 g de vinaigre de vin blanc
- 40 g de vin blanc
- 250 g de beurre demi-sel
- Wartości odżywcze
- na 100 g
- Kalorie
- 2254 kJ / 547.7 kcal
- Białko
- 0.9 g
- Węglowodany
- 2 g
- Tłuszcz
- 58.9 g
- Tłuszcz nasycony
- 35.1 g
- Błonnik
- 1.7 g
- Sód
- 82.3 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Palourdes et amandes farcies
40min
Beurre blanc
25 Min
Sauce beurre blanc
20 Min
Sauce beurre blanc
20 Min
Mille-feuille de crêpes dentelle, sauce au caramel
12 Std.
Rillettes de merlu et chorizo doux
12 Std.
Filet de sandre au beurre blanc
45min
Galette de blé noir au beurre de sardine
45min
Crème anglaise
10 Min
Mousse chocolat noir-caramel
4h 45min
Blancs d'œufs montés en neige
5 Min
Sauce madère
35 Min