Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Pan multigrano
- 260 g de agua
-
20
g de levadura fresca, en cubos
lub 2 cditas de levadura seca instantánea -
10
g de miel
lub 10 g de azúcar morena - 350 g de harina de trigo, multigrano
- 150 g de harina de trigo, con alto contenido en gluten
- 20 g de aceite de oliva extra virgen
- ½ cdita de sal fina
Salsa cruda de tomate
- 200 g de jitomate, en cubos
- 5 hojas de albahaca frescas
- 1 diente de ajo, pelado
- 50 g de aceite de oliva extra virgen
- ½ cdita de orégano seco
- ¼ cdita de sal fina
- Wartości odżywcze
- na 1 rebanada
- Kalorie
- 498 kJ / 119 kcal
- Białko
- 3 g
- Węglowodany
- 18 g
- Tłuszcz
- 4 g
- Tłuszcz nasycony
- 1 g
- Błonnik
- 2 g
- Sód
- 80 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Ensalada de betabel
1h 10 min
Espárragos con mantequilla balsámica
35 min
Sandwich de pavo y frambuesa al chipotle
25min
Chiles jalapeños rellenos de machaca de marlín
1h 10 min
Filete a la pimienta
20 Min
Papas al horno con mayonesa de limón y romero
30min
Smoothie bowl
10 min
Sándwich alto en proteína
20 Min
Bruscetta
25min
Sándwich de filete de res
2 Std. 30 Min
Fideo seco con arroz
35 min
Betabeles con alioli de cilantro
55 min