Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Pan multigrano
- 260 g de agua
-
20
g de levadura fresca, en cubos
lub 2 cditas de levadura seca instantánea -
10
g de miel
lub 10 g de azúcar morena - 350 g de harina de trigo, multigrano
- 150 g de harina de trigo, con alto contenido en gluten
- 20 g de aceite de oliva extra virgen
- ½ cdita de sal fina
Salsa cruda de tomate
- 200 g de jitomate, en cubos
- 5 hojas de albahaca frescas
- 1 diente de ajo, pelado
- 50 g de aceite de oliva extra virgen
- ½ cdita de orégano seco
- ¼ cdita de sal fina
- Wartości odżywcze
- na 1 rebanada
- Kalorie
- 498 kJ / 119 kcal
- Białko
- 3 g
- Węglowodany
- 18 g
- Tłuszcz
- 4 g
- Tłuszcz nasycony
- 1 g
- Błonnik
- 2 g
- Sód
- 80 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Ensalada de ejotes navideños
1h 10min
Ejotes almendrados
30 min
Poke bowl de arroz de coliflor
30 min
Betabeles con alioli de cilantro
55min
Bernesa con ejotes blanqueados
15min
Marinada de cilantro
5min
Galettes de fruta
1h 25min
Filetes de merlusa con ensalada de arúgula y betabel Al vacío TM6
1 godz. 35 min
Mantequilla de canela
Brak ocen
Huevos rancheros
30 min
Hamburguesa trufada
40 min
Papas al horno con mayonesa de limón y romero
30 min