Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 36 ostiones, frescos en su concha y limpios
- 1000 g de sal de grano
- 150 g de queso pecorino, en trozos
- 120 g de cebolla, en trozos
- 40 g de mantequilla con sal, a temperatura ambiente
- 250 g de espinacas baby frescas
- 200 g de crema ácida
- ½ cdita de pimienta negra molida
- 15 g de jugo de limón recién exprimido
- Wartości odżywcze
- na 1 porción
- Kalorie
- 1273 kJ / 303 kcal
- Białko
- 18 g
- Węglowodany
- 11 g
- Tłuszcz
- 21 g
- Tłuszcz nasycony
- 13 g
- Błonnik
- 2 g
- Sód
- 646 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Camarones agridulces Al vacío TM6
1h 15min
Crema de espárragos y queso Brie
30 Min
Salmón asado con miso y salsa picante gochujang
7h 30 min
Gelatina de jocoque
1 Std.
Crema de pistache (Black Diamond)
1 Std.
Mousse de cilantro
2h 20 min
Camarones con salsa de jitomate, azafrán y anchoas
35min
Tartar de res con alcaparras, cebolla morada y aioli de jitomates deshidratados
1 Std. 25 Min
Camarones salteados a los tres chiles
1 Std. 30 Min
Filete de res con salsa de vino tinto
1 Std. 30 Min
Camarones a la mantequilla de ajo
35min
Dip de espinaca y alcachofa
20min