Pesto de jitomate

Pesto de jitomate

4.8 33 oceny
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 10 min
1 porción

Składniki

  • 50 g de queso parmesano en trozo
  • 15 piezas de jitomates deshidratados en aceite sin aceite
  • 60 - 100 g de aceite de oliva
  • 1 diente de ajo pelado
  • 10 hojas de albahaca frescas
  • 40 g de piñones
  • 1 cda de vinagre balsámico
  • sal fina al gusto

Wartości odżywcze na 1 porción

Kalorie 1471 kcal / 6178 kJ
Białko 44 g
Tłuszcz 126 g
Węglowodany 63 g
Błonnik 29 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...