Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 50 g de queso parmesano, en trozo
- 15 piezas de jitomates deshidratados en aceite, sin aceite
- 60 - 100 g de aceite de oliva
- 1 diente de ajo, pelado
- 10 hojas de albahaca frescas
- 40 g de piñones
- 1 cda de vinagre balsámico
- sal fina, al gusto
- Wartości odżywcze
- na 1 porción
- Kalorie
- 6178 kJ / 1471 kcal
- Białko
- 44 g
- Węglowodany
- 63 g
- Tłuszcz
- 126 g
- Błonnik
- 29 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Salsa martajada
50min
Pesto de espinacas y nueces
5min
Risotto de calabacita
25min
Carnitas de atún
40min
Pesto de cilantro
5min
Salsa de ajo italiano y jitomate
30min
Tapenade rústico
10min
Pizza con arúgula y tomate seco
50min
Rebanadas de portobello con chimichurri de aguacate
30min
Tapenade de aceitunas negras
5min
Penne Puttanesca
40min
Salsa pomodoro
40min