Urządzenia i Akcesoria
Pineapple and Rum Pancakes
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 40 min
10 portions
Składniki
Pancake Batter
-
plain flour150 g
-
caster sugar80 g
-
sunflower oil plus extra for frying40 g
-
coconut milk300 g
-
large eggs3
-
water100 g
Filling
-
fresh pineapple cut in pieces100 g
-
brown sugar70 g
-
white rum (opcjonalnie)20 g
-
desiccated coconut20 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
4.3 g
Kalorie
1054 kJ /
251 kcal
Tłuszcz
13.4 g
Węglowodany
27.8 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Crêpes Suzette
35 min
Frozen Champagne Jellies
4 godz. 30 min
Gazpacho; Patatas Bravas with Aioli; Churros with Chocolate Coconut Ganache
2 godz. 20 min
Banana Bread
1 godz. 50 min
American-style Pancakes
40 min
Crêpes
1 godz. 15 min
Berries and Cream Layer Cake
2 godz. 15 min
Chestnut Flour Pancakes with Apple Compote
45 min
Mini Egg Cupcakes
1 godz.
Egg Cognac Liqueur
15 min
Three-milk Cake
2 godz.
Spaghetti alla Carbonara
30 min