![Pineapple and Rum Pancakes Pineapple and Rum Pancakes](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/vimdb/109426.jpg)
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Pancake Batter
- 150 g plain flour
- 80 g caster sugar
- 40 g sunflower oil, plus extra for frying
- 300 g coconut milk
- 3 large eggs
- 100 g water
Filling
- 100 g fresh pineapple, cut in pieces
- 70 g brown sugar
- 20 g white rum (opcjonalnie)
- 20 g desiccated coconut
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 1054 kJ / 251 kcal
- Białko
- 4.3 g
- Węglowodany
- 27.8 g
- Tłuszcz
- 13.4 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Vanilla Puff Slice
7h 20min
Crêpes
1h 15 min
Potato and Rosemary Focaccia
2h 35min
White Bread
3h
Pickled Grated Carrots (TM5)
Nessuna valutazione
Pumpkin Soup, Seasonal Mushrooms and Truffle
1h 25 min
Mince Pie Ice Cream Sandwich
16sa
Polenta
50 min
Creamy Tomato Soup; Millet-stuffed Cabbage Rolls with Mushroom Sauce
1 Std. 40 Min
Italian Easter Bread
3h 50min
Creamy Pea Soup with Serrano Chips
30 min
Crêpes Suzette
35 min