Urządzenia i Akcesoria
Pineapple and Rum Pancakes
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 40 min
10 portions
Składniki
Pancake Batter
-
plain flour150 g
-
caster sugar80 g
-
sunflower oil plus extra for frying40 g
-
coconut milk300 g
-
large eggs3
-
water100 g
Filling
-
fresh pineapple cut in pieces100 g
-
brown sugar70 g
-
white rum (opcjonalnie)20 g
-
desiccated coconut20 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
4.3 g
Kalorie
1054 kJ /
251 kcal
Tłuszcz
13.4 g
Węglowodany
27.8 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Crêpes Suzette
35 min
Clotted Cream and Strawberry Ice Cream
24 godz.
Rainbow Sandwich
40 min
Raspberry Ripple Ice Cream
15 godz.
Chicken Nuggets with Pickle Mayo Dip
1 godz.
Pistachio and Almond Gelatos
8 godz. 30 min
Strawberry Milkshake
5 min
Fruit Ice Cream
5 min
Sunrise Smoothie
10 min
Mango Ice Lollies
6 godz. 20 min
Chestnut Flour Pancakes with Apple Compote
45 min
Allergen-friendly Tuna and Sun-dried Tomato Courgetti
10 min