Urządzenia i Akcesoria
Pineapple and Rum Pancakes
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 40 min
10 portions
Składniki
Pancake Batter
-
plain flour150 g
-
caster sugar80 g
-
sunflower oil plus extra for frying40 g
-
coconut milk300 g
-
large eggs3
-
water100 g
Filling
-
fresh pineapple cut in pieces100 g
-
brown sugar70 g
-
white rum (opcjonalnie)20 g
-
desiccated coconut20 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
4.3 g
Kalorie
1054 kJ /
251 kcal
Tłuszcz
13.4 g
Węglowodany
27.8 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Swiss Rösti (TM5)
Brak ocen
Banana Bread
1 godz. 50 min
Pierogi with Meat
1 godz.
Steamed Turbot and Mixed Vegetable Parcels; Red Berry Sauce with Ice Cream
1 godz. 15 min
Christmas Cake
517 godz. 45 min
Crêpes
1 godz. 15 min
Coconut and Chocolate Easter Cake
3 godz.
Pancakes with Two Fillings
40 min
Crêpes Suzette
35 min
Champagne Grapefruit Sorbet
8 godz. 15 min
Rice Pudding
1 godz.
Classic Banana Bread
1 godz. 25 min