Urządzenia i Akcesoria
Pineapple and Rum Pancakes
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 40 min
10 portions
Składniki
Pancake Batter
-
plain flour150 g
-
caster sugar80 g
-
sunflower oil plus extra for frying40 g
-
coconut milk300 g
-
large eggs3
-
water100 g
Filling
-
fresh pineapple cut in pieces100 g
-
brown sugar70 g
-
white rum (opcjonalnie)20 g
-
desiccated coconut20 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
4.3 g
Kalorie
1054 kJ /
251 kcal
Tłuszcz
13.4 g
Węglowodany
27.8 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Spooky Spaghetti and Meatballs
Brak ocen
Orange and Pear Pavlova (TM5)
Brak ocen
Banana Bread
1 godz. 50 min
Icing sugar
5 min
Vegetable soup
35 min
Berries and Cream Layer Cake
2 godz. 15 min
Carrot Cake
2 godz. 30 min
Best Basic Houmous
5 min
Mini Egg Cupcakes
1 godz.
Pistachio Cupcakes
40 min
Crêpes Suzette
35 min
Classic Banana Bread
1 godz. 25 min