Pappardelle cu rucola și ricotta

Pappardelle cu rucola și ricotta

3.0 3 rating
Przygotowanie 40 min
Czas całkowity 1 godz.
4 porții

Składniki

Pastele
  • făină de pâine plus pentru pudrat suprafața de lucru
    300 g
  • ouă
    3
  • ulei de măsline extravirgin
    1 lingură
Pesto
  • parmezan bucăți (2-3 cm)
    20 g
  • pecorino romano bucăți (2-3 cm)
    20 g
  • rucola frunzele spălate și zvântate
    150 g
  • nuci
    10 g
  • fistic fără coajă, crud, nesărat
    10 g
  • cățel de usturoi (opțional)
    1
  • ulei de măsline extravirgin (gata cântărit într-o cană cu cioc)
    80 g
  • ricotta proaspătă
    100 g

Poziom trudności

średni


Wartości odżywcze na 1 porție

Białko 21 g
Kalorie 2653 kJ / 634 kcal
Tłuszcz 36 g
Błonnik 3 g
Węglowodany 60 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...