Urządzenia i Akcesoria
红油豌豆肉末
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 25 min
4 人份
Składniki
-
菜籽油15 克
-
干辣椒 切段1 支
-
蒜头 切片2 瓣
-
猪肉肉糜180 克
-
料酒20 克
-
胡萝卜 切1×1厘米丁50 克
-
生抽10 克
-
辣豆瓣酱 选郫县豆瓣酱20 克
-
蚝油5 克
-
糖 (约3克)½ 茶匙
-
新鲜豌豆仁300 克
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 人份
Sód
535.7 mg
Białko
12.9 g
Kalorie
1354.3 kJ /
324 kcal
Tłuszcz
21.2 g
Błonnik
2.9 g
Tłuszcz nasycony
5.9 g
Węglowodany
21.5 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
地道中国菜:春天的鲜美
10 Przepisów
Chiny
Chiny