红油豌豆肉末

红油豌豆肉末

4.4 12 rating
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 25 min
4 人份

Składniki

  • 菜籽油
    15 克
  • 干辣椒 切段
    1 支
  • 蒜头 切片
    2 瓣
  • 猪肉肉糜
    180 克
  • 料酒
    20 克
  • 胡萝卜 切1×1厘米丁
    50 克
  • 生抽
    10 克
  • 辣豆瓣酱 选郫县豆瓣酱
    20 克
  • 蚝油
    5 克
  • (约3克)
    ½ 茶匙
  • 新鲜豌豆仁
    300 克

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 人份

Sód 535.7 mg
Białko 12.9 g
Kalorie 1354.3 kJ / 324 kcal
Tłuszcz 21.2 g
Błonnik 2.9 g
Tłuszcz nasycony 5.9 g
Węglowodany 21.5 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...