Urządzenia i Akcesoria
韭菜猪肉水饺
Przygotowanie 40 min
Czas całkowity 45 min
4 人份
Składniki
面团
-
水150 克
-
中筋面粉300 克
-
盐 约½茶匙3 克
馅心
-
猪肉肉糜300 克
-
韭菜 切约2厘米段350 克
-
麻油15 克
-
料酒20 克
-
生抽10 克
-
糖 约¼茶匙1 克
-
白胡椒粉 约¼茶匙1 克
-
盐5 克
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 人份
Sód
912.9 mg
Białko
23.6 g
Kalorie
2257.2 kJ /
539.5 kcal
Tłuszcz
21 g
Błonnik
4.3 g
Tłuszcz nasycony
6.7 g
Węglowodany
61.9 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
花样饺子
5 Przepisów
Chiny
Chiny