韭菜猪肉水饺

韭菜猪肉水饺

3.3 4 rating
Przygotowanie 40 min
Czas całkowity 45 min
4 人份

Składniki

面团
  • 150 克
  • 中筋面粉
    300 克
  • 约½茶匙
    3 克
馅心
  • 猪肉肉糜
    300 克
  • 韭菜 切约2厘米段
    350 克
  • 麻油
    15 克
  • 料酒
    20 克
  • 生抽
    10 克
  • 约¼茶匙
    1 克
  • 白胡椒粉 约¼茶匙
    1 克
  • 5 克

Poziom trudności

średni


Wartości odżywcze na 1 人份

Sód 912.9 mg
Białko 23.6 g
Kalorie 2257.2 kJ / 539.5 kcal
Tłuszcz 21 g
Błonnik 4.3 g
Tłuszcz nasycony 6.7 g
Węglowodany 61.9 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...