Urządzenia i Akcesoria
減醣水果磅蛋糕
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 55 min
8 人份
Składniki
-
赤藻糖醇50 克
-
奶油 切小塊(室溫軟化),多備些塗抹用160 克
-
蛋4 顆
-
杏仁粉200 克
-
洋車前子粉½ 茶匙
-
綜合莓果50 克
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 8 人份
Sód
666.7 mg
Białko
48.4 g
Kalorie
11454 kJ /
2740.2 kcal
Tłuszcz
224.7 g
Błonnik
10.6 g
Tłuszcz nasycony
1173.7 g
Węglowodany
154 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
星級主廚 陳嬿如II
4 Przepisy
Tajwan
Tajwan