Urządzenia i Akcesoria
皮卡丘咖哩飯
Przygotowanie 55 min
Czas całkowity 1 godz. 55 min
2 人份
Składniki
-
紅蘿蔔 去皮 (15克切6片薄片,其餘切2公分塊)200 克
-
綠色花椰菜 切小朵100 克
-
蘋果 去皮,切塊100 克
-
洋蔥 切塊(約2公分)250 克
-
油30 克
-
咖哩粉2 茶匙
-
短梗米 洗淨瀝乾250 克
-
水900 克
-
馬鈴薯 切塊(約3公分)500 克
-
日式咖哩塊 (約半盒),剝成塊狀100 克
-
起士片2 片
-
海苔片1 片
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 人份
Białko
22 g
Kalorie
4711 kJ /
1127 kcal
Tłuszcz
36 g
Błonnik
13 g
Węglowodany
186.5 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
跟孩子一起做菜!
11 Przepisów
Tajwan
Tajwan