Urządzenia i Akcesoria
宮保魷魚
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 25 min
2 人份
Składniki
-
蒜頭15 克
-
花椒油15 克
-
乾辣椒 切段(約3公分)10 克
-
蔥 切段(約3公分)15 克
-
水發魷魚350 克
-
醬油膏30 克
-
番茄醬15 克
-
烏醋1 茶匙
-
鹽味烤花生30 克
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 人份
Sód
1154.2 mg
Białko
23.2 g
Kalorie
1122.9 kJ /
268.7 kcal
Tłuszcz
14.6 g
Błonnik
1.9 g
Tłuszcz nasycony
404.8 g
Węglowodany
14.9 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
超市系列-海鮮
9 Przepisów
Tajwan
Tajwan