宮保魷魚

宮保魷魚

4.1 8 rating
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 25 min
2 人份

Składniki

  • 蒜頭
    15 克
  • 花椒油
    15 克
  • 乾辣椒 切段(約3公分)
    10 克
  • 切段(約3公分)
    15 克
  • 水發魷魚
    350 克
  • 醬油膏
    30 克
  • 番茄醬
    15 克
  • 烏醋
    1 茶匙
  • 鹽味烤花生
    30 克

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 人份

Sód 1154.2 mg
Białko 23.2 g
Kalorie 1122.9 kJ / 268.7 kcal
Tłuszcz 14.6 g
Błonnik 1.9 g
Tłuszcz nasycony 404.8 g
Węglowodany 14.9 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...