Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 570 g ceapă, sferturi
- 110 g unt, tăiat cuburi
- 900 g apă
-
2
lingurițe cu vârf concentrat pastă de carne, din vită
lub 2 cuburi de concentrat de vită (pentru 0,5 l) - ½ linguriță piper alb măcinat
-
4
felii brânză Gruyère
lub 4 felii brânză elvețiană, orice tip - făină pentru pudrat suprafața de lucru
- 400 g aluat pentru foitaj, decongelat
- Wartości odżywcze
- na 1 porție
- Kalorie
- 3929 kJ / 939 kcal
- Białko
- 20 g
- Węglowodany
- 58 g
- Tłuszcz
- 71 g
- Błonnik
- 4 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Gougères (Gogoșele cu brânză)
40min
Dovleac copt și tocăniță de vită
3 godz.
Melc din melcișori cu unt și verdețuri
Brak ocen
Supă cremă de mazăre cu chipsuri Serrano
30 min
Affogato cu banane coapte
Brak ocen
Biscuiți și Sos
Brak ocen
Rulouri de vită cu umplutură de mozzarella și roșii
Brak ocen
Chiftele de somon
2h 20min
Alac decorticat, fiert
35 min
Supă cu ciuperci shiitake
35 min
Supă deasă de pui cu porumb, Terine de broccoli
1h 25min
Plăcințele cu fructe de pădure
1h 50 min.