Supă franțuzească de ceapă cu foitaj

Supă franțuzească de ceapă cu foitaj

2.3 3 rating
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 55 min
4 porții

Składniki

  • ceapă sferturi
    570 g
  • unt tăiat cuburi
    110 g
  • apă
    900 g
  • concentrat pastă de carne din vită
    2 lingurițe cu vârf
    2 cuburi de concentrat de vită (pentru 0,5 l)
  • piper alb măcinat
    ½ linguriță
  • brânză Gruyère
    4 felii
    4 felii brânză elvețiană, orice tip
  • făină pentru pudrat suprafața de lucru
  • aluat pentru foitaj decongelat
    400 g

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 porție

Białko 20 g
Kalorie 3929 kJ / 939 kcal
Tłuszcz 71 g
Błonnik 4 g
Węglowodany 58 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...