核桃脆糖

核桃脆糖

3.3 4 rating
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 1 godz. 30 min
30 块

Składniki

  • 核桃仁
    200 克
  • 黄糖
    250 克
  • 1070 克
  • 黄油 冷的,一整块(6厘米x 4厘米x 1厘米)
    30 克
  • 柠檬汁 (见要诀)
    1 茶匙

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 块

Białko 1 g
Kalorie 355 kJ / 85 kcal
Tłuszcz 5 g
Błonnik 0.4 g
Węglowodany 9 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...