Urządzenia i Akcesoria
海南面
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 25 min
6 人份
Składniki
-
蒜瓣3 个
-
小红葱40 克
-
新鲜指天椒1 - 2 条
-
食油30 克
-
水250 克
-
酱青70 克
-
黑酱油5 克
-
白胡椒粉¼ 茶匙
-
小白菜 横切一半,洗净200 克
-
中型虾 去壳200 克
-
墨鱼(苏东) 清洗并切成圈300 克
-
黄面条500 克
-
鱼饼 切薄片100 克
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 人份
Białko
17 g
Kalorie
1075 kJ /
257 kcal
Tłuszcz
9 g
Błonnik
1.7 g
Węglowodany
29 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
一锅料理
12 Przepisów
Międzynarodowy
Międzynarodowy