
Urządzenia i Akcesoria
Pregado e texturas de couve-flor
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 3 godz. 20 min
4 doses
Składniki
Pickles de couve-flor
-
couve-flor cortada em pedaços pequenos (2 x 2 cm aprox.)300 g
-
vinagre de vinho branco100 g
-
água100 g
-
açúcar20 g
-
sal10 g
-
pimenta preta5 g
Couscous de couve-flor
-
couve-flor só os floretes100 g
Puré de couve-flor
-
couve-flor cortada em pedaços500 g
-
manteiga cortada em pedaços250 g
-
sal1 pitada de
-
pimenta1 pitada de
Filetes de pregado
-
água150 g
-
filetes de pregado500 g
Wartości odżywcze na 1 dose
Kalorie
650.2 kcal /
2720.5 kJ
Białko
25.1 g
Tłuszcz
55.2 g
Węglowodany
17.1 g
Błonnik
4.8 g
Tłuszcz nasycony
33.4 g
Sód
1271 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Bistro 100 maneiras
11 Przepisów
Portugalia
Portugalia