Urządzenia i Akcesoria
柠檬鸡
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 25 min
7 人份
Składniki
-
鸡翅膀 (约8只),在连接处切半700 克
-
酱青2 汤匙
-
蚝油2 汤匙
-
黑酱油1 ½ 汤匙
-
新鲜姜 连皮,洗净,切成10片3 公分
-
食油15 克
-
黄片糖 (约2块),折成小片150 - 180 克
-
柠檬 切成薄片,去籽1 个
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 人份
Sód
743 mg
Białko
23 g
Kalorie
1021 kJ /
244 kcal
Tłuszcz
6 g
Błonnik
0 g
Tłuszcz nasycony
1 g
Węglowodany
25 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
鸡速料理
12 Przepisów
Międzynarodowy
Międzynarodowy