柠檬鸡

柠檬鸡

4.6 63 rating
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 25 min
7 人份

Składniki

  • 鸡翅膀 (约8只),在连接处切半
    700 克
  • 酱青
    2 汤匙
  • 蚝油
    2 汤匙
  • 黑酱油
    1 ½ 汤匙
  • 新鲜姜 连皮,洗净,切成10片
    3 公分
  • 食油
    15 克
  • 黄片糖 (约2块),折成小片
    150 - 180 克
  • 柠檬 切成薄片,去籽
    1 个

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 人份

Sód 743 mg
Białko 23 g
Kalorie 1021 kJ / 244 kcal
Tłuszcz 6 g
Błonnik 0 g
Tłuszcz nasycony 1 g
Węglowodany 25 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...