外婆红烧肉

4.3 336 rating
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 1 godz.
4 人份

Składniki

  • 3 片
  • 15 克
  • 五花肉 带皮切块3.5厘米
    500 克
  • 料酒
    30 克
  • 老抽
    15 克
  • 生抽
    25 克
  • 120 克
  • 蚝油
    5 克
  • 冰糖
    25 克

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 人份

Białko 16.4 g
Kalorie 4358.3 kJ / 1041.7 kcal
Tłuszcz 103.4 g
Błonnik 0 g
Węglowodany 11.5 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...