Urządzenia i Akcesoria
Cooking gnocchi or pasta
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 35 min
4 portions
Składniki
-
gnocchi or fresh pasta (see Tips, for choice of pasta)200 - 400 g
-
water1700 g
-
salt1 - 1 ½ tsp
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
727.3 mg
Białko
4.2 g
Kalorie
620 kJ /
147.6 kcal
Tłuszcz
0.9 g
Błonnik
2.3 g
Tłuszcz nasycony
0.2 g
Węglowodany
29.1 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Traditional gluten free French vanilla canelé
49 godz. 5 min
Zoodles with broccoli pesto (Thermomix® Spiralizer, TM5)
30 min
All-Purpose Meat Rub
5 min
Poached eggs with blade cover
30 min
Plaited loaves with crumble topping baked in a cast iron pot
2 godz. 15 min
Vegetable trimming stock
2 godz.
Self-raising flour
5 min
Cooking beetroot and corn
40 min
Sous vide scrambled eggs (Skinnymixers)
35 min
Feijoa chutney
1 godz. 15 min
Hawaiian gluten-free pizza
2 godz.
Poached eggs using blade cover
30 min