![Cooking gnocchi or pasta Cooking gnocchi or pasta](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/14a35c14-78d8-4721-a56c-5325f2da5870/Derivates/932af2f4-669f-4b7e-a760-1b0727b2ce17.jpg)
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 200 - 400 g gnocchi or fresh pasta (see Tips, for choice of pasta)
- 1700 g water
- 1 - 1 ½ tsp salt
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 620 kJ / 147.6 kcal
- Białko
- 4.2 g
- Węglowodany
- 29.1 g
- Tłuszcz
- 0.9 g
- Tłuszcz nasycony
- 0.2 g
- Błonnik
- 2.3 g
- Sód
- 727.3 mg
Alternatywne przepisy
Long-grain white rice
35min
Mashed potatoes for two (peeler)
30 min
Warm Aussie potato salad (peeler)
50 min
Cooking potatoes
45 min
Steamed vegetables with kefir dressing (gut health)
40min
Meatballs in tomato sauce (TM6)
3 Std. 40 Min
Mashed potatoes for two
30 min
Boiled rice
25min
Mushroom risotto (TM6)
30 min
Sautéed onions (200-300 g)
10 min
Poached eggs using blade cover
30 min
Poached eggs with blade cover
30 min