Urządzenia i Akcesoria
Cooking gnocchi or pasta
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 35 min
4 portions
Składniki
-
gnocchi or fresh pasta (see Tips, for choice of pasta)200 - 400 g
-
water1700 g
-
salt1 - 1 ½ tsp
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
727.3 mg
Białko
4.2 g
Kalorie
620 kJ /
147.6 kcal
Tłuszcz
0.9 g
Błonnik
2.3 g
Tłuszcz nasycony
0.2 g
Węglowodany
29.1 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Poached eggs using blade cover
30 min
Warm Aussie potato salad (peeler)
50 min
TM7 Demo (AU)
1 godz. 30 min
Oven baked vegetable chips (Thermomix® Cutter, using modes)
1 godz. 45 min
Poached eggs with blade cover
30 min
Steamed rice
25 min
Coconut Yoghurt
19 godz. 15 min
Bacon with chicken strips
15 min
Sous vide scrambled eggs (Skinnymixers)
35 min
Salted caramel ice cream
14 godz.
Poached eggs with hollandaise
40 min
Ajvar (capsicum and eggplant dip)
50 min