Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Emulsión de zanahoria<br>
- 500 g de agua
- 250 g de zanahorias peladas (en rodajas de 3 cm)
- 35 g de aceite de oliva
- 1 limón, sólo su jugo
- ½ cucharadita de miel
- 1 cucharadita de sal
- ½ cucharadita de pimienta molida
Chapatis
- 120 g de garbanzos secos
- 510 g de agua
- 100 g de zanahorias (en rodajas de aprox. 3 cm)
- 2 cucharadas de aceite de oliva y un poco más para rociar
- ½ cucharadita de comino molido
- ½ cucharadita de hierbas provenzales secas
- 1 cucharadita de sal rosada
-
aceite de coco, para engrasar
lub ghee, para engrasar
- Wartości odżywcze
- na 1 porción
- Kalorie
- 1105 kJ / 264 kcal
- Białko
- 5 g
- Węglowodany
- 21 g
- Tłuszcz
- 18 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Manteca de maní y mantecol
2h 20 min
Hamburguesa de zucchini
45 Min
Tarta de mijo
1 Std. 25 Min
Ñoquis de remolacha con pesto de rúcula y almendras
1h 20min
Frittata de brócoli con hierbas aromáticas
30min
Pizza de coliflor
20 Min
Granola de chocolate
30min
Barritas de avena y chocolate
45 Min
Crackers de semillas
50min
Trufas de almendra y cacao
25min
Ñoquis de zanahoria con crema de zapallito italiano
1 Std. 45 Min
Pan de almendras, nueces y harina de coco
50min