Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Emulsión de zanahoria<br>
- 500 g de agua
- 250 g de zanahorias peladas (en rodajas de 3 cm)
- 35 g de aceite de oliva
- 1 limón, sólo su jugo
- ½ cucharadita de miel
- 1 cucharadita de sal
- ½ cucharadita de pimienta molida
Chapatis
- 120 g de garbanzos secos
- 510 g de agua
- 100 g de zanahorias (en rodajas de aprox. 3 cm)
- 2 cucharadas de aceite de oliva y un poco más para rociar
- ½ cucharadita de comino molido
- ½ cucharadita de hierbas provenzales secas
- 1 cucharadita de sal rosada
-
aceite de coco, para engrasar
lub ghee, para engrasar
- Wartości odżywcze
- na 1 porción
- Kalorie
- 1105 kJ / 264 kcal
- Białko
- 5 g
- Węglowodany
- 21 g
- Tłuszcz
- 18 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Ñoquis de papa
1h 30min
Fainá
2 godz. 25 min
Nuggets de pollo
1h 10min
Crackers de semillas
50 Min
Dip de tomates secos
5 Min
Albóndigas a la menta con salsa teriyaki
1h
Muffins de manzana y zanahoria
50 Min
Pepitas
55 Min
Ensalada tibia de chauchas con huevo poché
40min
Chipa
30 Min
Salsa criolla
5 Min
Budín de mandarinas
55 Min