Urządzenia i Akcesoria
鳳梨苦瓜燉排骨
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 1 godz. 5 min
4 人份
Składniki
-
油10 克
-
薑 切片10 克
-
5 克 豆豉黃豆醬15 克
-
排骨 切段(約3公分)300 克
-
水150 克
-
苦瓜 去籽和白瓤,切塊(約5公分)200 克
-
鳳梨 去皮去芯,切塊(約5公分)100 克
-
白胡椒粉 依個人口味調整¼ 茶匙
-
鹽 少許,依個人口味添加
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 4 人份
Białko
14.4 g
Kalorie
1096.1 kJ /
262.2 kcal
Tłuszcz
20.2 g
Błonnik
1.832 g
Węglowodany
6.4 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
美善品多功能料理機基礎食譜
191 Przepisów
Tajwan
Tajwan