花椰菜炒干貝
TM6 TM5

花椰菜炒干貝

4.4 (14 ocen)

Składniki

  • 15 克 蒜頭
  • 10 克 油
  • 200 克 綠花椰菜 ,切小朵
  • 15 克 水
  • 100 克 干貝 ,橫剖
    lub 100 克 小干貝 (整顆)
  • 1 茶匙 枸杞
  • ½ 茶匙 鹽

Wartości odżywcze
na 1 人份
Kalorie
220.5 kJ / 52.8 kcal
Białko
4.3 g
Węglowodany
3.7 g
Tłuszcz
2.7 g
Tłuszcz nasycony
9.5 g
Błonnik
1.2 g
Sód
382.1 mg

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy