Urządzenia i Akcesoria
花椰菜炒干貝
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 20 min
4 人份
Składniki
-
蒜頭15 克
-
油10 克
-
綠花椰菜 切小朵200 克
-
水15 克
-
100 克 小干貝, (整顆)干貝 橫剖100 克
-
枸杞1 茶匙
-
鹽½ 茶匙
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 人份
Sód
382.1 mg
Białko
4.3 g
Kalorie
220.5 kJ /
52.8 kcal
Tłuszcz
2.7 g
Błonnik
1.2 g
Tłuszcz nasycony
9.5 g
Węglowodany
3.7 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
春季食療
8 Przepisów
Tajwan
Tajwan