Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 60 g di nocciole
- 40 g di fiocchi di avena
- 150 g di farina integrale
- 100 g di burro a tocchetti
- 1 uovo
- 30 - 40 g di acqua
- confettura di albicocche
- 3 - 4 pesche nettarine, sbucciate e a fette
- yogurt, a piacere
- Wartości odżywcze
- na 1 pezzo
- Kalorie
- 1416.2 kJ / 338.5 kcal
- Białko
- 8.6 g
- Węglowodany
- 29.7 g
- Tłuszcz
- 21.4 g
- Tłuszcz nasycony
- 9.1 g
- Błonnik
- 31.7 g
- Sód
- 26.2 mg
Alternatywne przepisy
Torta al cioccolato e ceci
50min
Torta ricotta, ciliegie e mirtilli aromatizzata al bergamotto
1h 30min
Torta integrale di mele
45min
Biscotti ai semi di papavero e lamponi
45min
Clafoutis alle ciliegie
2h 30min
Crostata alle albicocche
2h
Torta soffice alle albicocche
1h
Muffin ribes e mandorle
40min
Torta alla macedonia di frutta
1h 30min
Torta di zucca con farina di farro
55p
Torta di carote e nocciole alla farina di farro
1h
Biscotti veloci di frutta secca e cioccolato (senza zucchero)
35min