
Urządzenia i Akcesoria
Cheesecake alla crema catalana
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 4 godz.
8 porzioni
Składniki
Base della cheesecake
-
di biscotti, tipo digestive a pezzi300 g
-
di burro a pezzi130 g
-
di acqua1000 g
Crema catalana
-
di zucchero100 g
-
di scorza di limone (senza la parte bianca)5 g
-
di amido di mais (maizena)30 g
-
di latte intero400 g
-
di panna (min. 30% di grassi)300 g
-
di tuorli130 g
Terminare la preparazione
-
zucchero di canna a piacere
Wartości odżywcze na 1 porzione
Kalorie
572.2 kcal /
2393.7 kJ
Białko
7.1 g
Tłuszcz
41 g
Węglowodany
45.6 g
Błonnik
0.6 g
Tłuszcz nasycony
21.3 g
Sód
166.8 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Bimby® pasticciere
25 Przepisów
Włochy
Włochy