Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 50 g di caffè solubile al ginseng
- 150 g di zucchero
- 700 g di latte intero
- 400 g di panna (min. 30% di grassi)
- 1 bustina di vanillina
- 1 pizzico di sale
- 20 g di fruttosio
- 5 g di agar agar
- Wartości odżywcze
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1079 kJ / 258 kcal
- Białko
- 3.2 g
- Węglowodany
- 25.9 g
- Tłuszcz
- 16.5 g
Alternatywne przepisy
Gelato al cioccolato
12u.
Gelato al pistacchio senza uova
10h 20min
Gelato al cocco
10h 20min
Gelato al cioccolato bianco
10h 20min
Gelato cioccolato e peperoncino con sciroppo al whiskey
14h 20min
Gelato ai pinoli e caffè
8 godz. 30 min
Gelato al cioccolato e peperoncino (senza lattosio)
8h 15 min.
Gelato al mocaccino e nocciole con marshmallow
10h 20min
Gelato alla vaniglia (Bimby Friend)
10u. 30min
Coppetta all'amarena
11h 40min
Gelato banana e ananas
8 Std. 20 Min
Gelato di fragole
10 min