![Gelato al ginseng Gelato al ginseng](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/B2017EC9-35FE-4D37-B8AD-188F6ED78914/Derivates/0A117949-E59E-4BD1-B73C-CB6D3951D633.jpg)
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 50 g di caffè solubile al ginseng
- 150 g di zucchero
- 700 g di latte intero
- 400 g di panna (min. 30% di grassi)
- 1 bustina di vanillina
- 1 pizzico di sale
- 20 g di fruttosio
- 5 g di agar agar
- Wartości odżywcze
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1079 kJ / 258 kcal
- Białko
- 3.2 g
- Węglowodany
- 25.9 g
- Tłuszcz
- 16.5 g
Alternatywne przepisy
Sorbetto nel limone
8h 35min
Gelato fior di latte
16h 25min
Gelato al limone
8h 20min
Sorbetto al limone
8 godz. 30 min
Gelato allo yogurt greco con frutti rossi
16 godz. 20 min
Salsa all'arancia
25 Min
Gelato di fragole
10min
Sorbetto di arancia
8h 25min
Gelato al latte e mango
10min
Gelato ai pinoli e caffè
8 godz. 30 min
Gelato alla frutta (senza lattosio)
15 Min
Gelato all'ananas al profumo di agrumi
8h 20min