Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 150 gramů dýňové dužiny, (např. Hokkaido), na kostičky (2 x 2 cm)
- 60 gramů vody
- 100 gramů mléka
- ½ čajové lžičky cukru
- 20 gramů čerstvého droždí, (½ kostky)
- 300 gramů hladké mouky
- 1 čajová lžička soli
- 2 špetky muškátového oříšku, mletého
- 20 gramů dýňových semínek, na posypání
- Wartości odżywcze
- na 1 kus
- Kalorie
- 888 kJ / 212 kcal
- Białko
- 8 g
- Węglowodany
- 39 g
- Tłuszcz
- 3 g
- Błonnik
- 2.4 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Jogurtové bulky se sezamem
1 Std. 30 Min
Český chléb z žitného kvásku
15h 30min
Špaldovo-mrkvový chléb
1 godz. 40 min
Chléb z ovesných vloček, ořechů a semínek
5 Std. 15 Min
Kari polévka s červenou čočkou a batáty
45 min
Drobenkový koláč z celozrnné mouky s jablky
1 godz. 10 min
Vlažný jogurtový nápoj
20 min
Mandlové muffiny z rýžové mouky
40 min
Špaldovo-pohankový chléb
1 Std. 30 Min
Celozrnné bulky se zeleninovými tyčinkami a dipem
1 godz. 10 min
Okatý chléb
9 godz. 40 min
Batátové buchty
3 Std.