Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Sablée de vainilla
- 250 g de harina de trigo
- 125 g de azúcar glass
- 125 g de mantequilla, fría, en cubos
- 1 huevo
Crema de almendras
- 125 g de azúcar refinada
- 125 g de mantequilla, en cubos
- 125 g de almendra en polvo
- 2 huevos
Confitura de frambuesa
- 60 g de agua
- ½ cdita de grenetina en polvo
- 300 g de frambuesas, frescas
- 15 g de azúcar refinada
- 1 pizca de pectina en polvo
Chantilly de queso
- 250 g de crema para batir (30-40% grasa), fría
-
100
g de queso mascarpone, frío
lub 100 g de queso crema, en cubos, a temperatura ambiente - 50 g de azúcar glass
- 170 g frambuesas, frescas
- Wartości odżywcze
- na 1 rebanada
- Kalorie
- 2861 kJ / 636 kcal
- Białko
- 12 g
- Węglowodany
- 69 g
- Tłuszcz
- 37 g
- Tłuszcz nasycony
- 18 g
- Błonnik
- 5 g
- Sód
- 82 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Lasaña boloñesa TM6
2j 30 menit
Garabateado de frambuesa y chocolate blanco
2j 30 menit
Galletas de mermelada
1h 30min
Galletas con chispas de chocolate
1h
Mil hojas con crema de queso y duraznos
1 Std. 15 Min
Fondant de malvavisco
2h 15min
Helado de chocolate
12h
Strudel de manzana
1 godz. 45 min
Mil hojas con sonrisas TM6
3 Std.
Pumpkin cheesecake
13h 25min
Crepas florentinas de pollo
1h 10min
Galletas glaseadas
1h 30min