Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 500 g de crema para batir (30-40% grasa)
- 10 g de sal fina, o al gusto
- 10 g de romero fresco, sólo las hojas
- 5 g de tomillo fresco, sólo las hojas
- Wartości odżywcze
- na 1 porción
- Kalorie
- 4318 kJ / 1028 kcal
- Białko
- 15 g
- Węglowodany
- 28 g
- Tłuszcz
- 99 g
- Tłuszcz nasycony
- 61 g
- Błonnik
- 6 g
- Sód
- 208 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Mantequilla de ajo y perejil
2h 10 min
Filete de res con mantequilla de ajo a las hierbas Al vacío TM6
2 Std. 15 Min
Chutney de cebolla morada caramelizada TM6
24h
Pulpo fácil con papas y cilantro
1h 25min
Rub BBQ
5 min
Pavo navideño
4 Std. 30 Min
Ceviche peruano
1óra 15p
Ostiones Rockefeller
20 min
Rub Mediterráneo
5 min
Zanahorias glaseadas con miel Al vacío TM6
1h 20min
Salsa BBQ casera
50min
Salsa holandesa TM6
15 min