Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
-
cocoa en polvo, la necesaria para espolvorear
lub fécula de maíz, la necesaria para espolvorear - 250 g de almendras
- 340 g de chocolate semi amargo
- 80 g de mantequilla sin sal, y un poco más para engrasar el molde
- 5 huevos
- azúcar glass, para decorar
- frutos rojos de temporada, para decorar
- Wartości odżywcze
- na 1 rebanada
- Kalorie
- 1609 kJ / 383 kcal
- Białko
- 11 g
- Węglowodany
- 22 g
- Tłuszcz
- 33 g
- Błonnik
- 4 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Brownies sin gluten
45min
Panqué de calabaza sin gluten
2 Std. 20 Min
Panqué de plátano (vegano y sin gluten)
1 Std. 30 Min
Brownie de chocolate sin gluten
50min
Pan de caja sin gluten
2 Std.
Tarta de toronja sin gluten
3sa 15 dk
Crema de avellanas (vegana y sin gluten)
10min
Galletas de chispas de chocolate (sin gluten)
40min
Muffins de Nutella (sin gluten)
55min
Pizza sin gluten
1h
Panqué de zanahoria y coco sin gluten
1 Std. 30 Min
Crepas (sin gluten)
1 Std. 20 Min