Urządzenia i Akcesoria
炒鸡肉块
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 15 min
1 完整食谱
Składniki
-
橄榄油20 克
-
蒜头1 瓣
-
去骨去皮鸡大腿 或250克去皮鸡胸肉,切块(每块3厘米),用厨房用纸将表面擦干250 克
-
盐 (opcjonalnie)2 - 3 小撮
-
黑胡椒粉 (opcjonalnie)2 - 3 小撮
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 完整食谱
Sód
599.8 mg
Białko
46 g
Kalorie
2001.6 kJ /
476.6 kcal
Tłuszcz
32.6 g
Błonnik
0.7 g
Tłuszcz nasycony
6.9 g
Węglowodany
0.5 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
高温基础专辑
17 Przepisów
Chiny
Chiny