Urządzenia i Akcesoria
猪脚面线
Przygotowanie 25 min
Czas całkowity 2 godz.
6 人份
Składniki
-
油10 克
-
姜 切片30 克
-
葱 切段,5厘米50 克
-
蒜头30 克
-
新鲜红辣椒 (opcjonalnie) 切段1 - 2 支
-
八角4 - 5 瓣
-
猪蹄 切块(约3-5厘米),提前汆汤去血水1000 克
-
酱油150 克
-
冰糖30 克
-
料酒50 克
-
白胡椒粉¼ 茶匙
-
五香粉¼ 茶匙
-
盐½ 茶匙
-
水 再额外准备些煮面用800 克
-
面线 干制的300 克
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 人份
Białko
46.6 g
Kalorie
2963.8 kJ /
708 kcal
Tłuszcz
34 g
Błonnik
7.1 g
Węglowodany
55.5 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
家的味道
80 Przepisów
Chiny
Chiny