Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 4 claras de huevo
- 1 pellizco de sal
- 200 g de chocolate fondant para postres (50% cacao) en trozos
- 75 g de mantequilla con sal (y algo más para engrasar)
- 4 yemas de huevo
- 150 g de azúcar
- 40 g de harina de repostería (y algo más para espolvorear)
- 10 g de cacao puro en polvo para espolvorear
- grosellas rojas para decorar
- Wartości odżywcze
- na 1 ración
- Kalorie
- 1725 kJ / 412 kcal
- Białko
- 5.7 g
- Węglowodany
- 52.9 g
- Tłuszcz
- 22.8 g
- Tłuszcz nasycony
- 13.4 g
- Błonnik
- 2.7 g
- Sód
- 142.9 mg
Alternatywne przepisy
Bizcocho de vainilla
1h
Corona de almendra
35 Min
Bizcocho de turrón con salsa de chocolate blanco y turrón
3h 15 min
Bundt cake de nata y cítricos
1h 25min
Trenza de leche
2h 30 min
Rosti de patata
40min
Rolls con fresas
2 Std. 50 Min
Brownie 5 chocolates
2h 35 min
Cake de yogur y chocolate
1h 30min
Cheesecake brûlée
1h
Tarta esponjosa de limón
3h
Bizcocho de manzana y canela
1h 15 min