Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
-
20
g di olio extravergine di oliva
lub 20 g di olio di oliva -
400 - 500
g di cipolle dorate a fette (1 cm)
lub 400 - 500 g di cipolle rosse a fette (1 cm) - 30 g di acqua
- 2 pizzichi di sale
- Wartości odżywcze
- na 400 g
- Kalorie
- 1264 kJ / 302 kcal
- Białko
- 5 g
- Węglowodany
- 22 g
- Tłuszcz
- 21 g
- Tłuszcz nasycony
- 3 g
- Błonnik
- 8.1 g
- Sód
- 428 mg
Alternatywne przepisy
Zucchine a dadini insaporite (200 g)
20 min
Peperoni insaporiti (200 g)
20 min
Verdure miste insaporite
30 Min
Funghi insaporiti (300 g)
25 min
Peperoni insaporiti (400 g)
25 min
Melanzane insaporite (400 g)
35 Min
Cipolle insaporite (300 g)
20 min
Peperoni e cipolle insaporite
25 min
Chutney di cipolle caramellate
24h
Cipolle brunite (200 g)
25 min
Cipolle insaporite (200 g)
20 min
Cipolle piccanti insaporite
20 min