Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
-
20
g di olio extravergine di oliva
lub 20 g di olio di oliva -
400 - 500
g di cipolle dorate a fette (1 cm)
lub 400 - 500 g di cipolle rosse a fette (1 cm) - 30 g di acqua
- 2 pizzichi di sale
- Wartości odżywcze
- na 400 g
- Kalorie
- 1264 kJ / 302 kcal
- Białko
- 5 g
- Węglowodany
- 22 g
- Tłuszcz
- 21 g
- Tłuszcz nasycony
- 3 g
- Błonnik
- 8.1 g
- Sód
- 428 mg
Alternatywne przepisy
Cipolle brunite (200 g)
25min
Funghi insaporiti (300 g)
25min
Peperoni insaporiti (200 g)
20 min
Carote insaporite (400 g)
20 min
Peperoni insaporiti (400 g)
25min
Verdure miste insaporite
30min
Melanzane insaporite (400 g)
35min
Chutney di cipolle caramellate
24 Std.
Peperoni e cipolle insaporite
25min
Cipolle piccanti insaporite
20 min
Cipolle insaporite (300 g)
20 min
Besciamella (TM6)
15min