Cipolle caramellate (400-500 g)

Cipolle caramellate (400-500 g)

4.0 458 ocen
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 50 min
400 g

Składniki

  • di olio extravergine di oliva
    20 g
    20 g di olio di oliva
  • di cipolle dorate a fette (1 cm)
    400 - 500 g
    400 - 500 g di cipolle rosse, a fette (1 cm)
  • di acqua
    30 g
  • di sale
    2 pizzichi

Wartości odżywcze na 400 g

Kalorie 302 kcal / 1264 kJ
Białko 5 g
Tłuszcz 21 g
Węglowodany 22 g
Błonnik 8.1 g
Tłuszcz nasycony 3 g
Sód 428 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...