Osłona noża miksującego jest potrzebna.

Aby przygotować ten przepis, potrzebna jest osłona noża miksującego. Dowiedz się więcej

Ragù di carne di manzo di Razza Piemontese a Cottura Lenta
TM6

Ragù di carne di manzo di Razza Piemontese a Cottura Lenta

4.6 (318 ocen)

Składniki

  • 30 g di sedano a pezzi
  • 70 g di carota, pelata e a pezzi
  • 150 g di cipolla bianca in quarti
  • 40 g di olio extravergine di oliva
  • 600 g di carne trita di manzo (preferibilmente punta di petto)
  • 100 g di vino rosso secco
  • 10 g di sale
  • 1 pizzico di pepe nero macinato
  • 500 g di passata di pomodoro
  • 5 g di zucchero (opcjonalnie)

Wartości odżywcze
na 1 porzione
Kalorie
1555.6 kJ / 371.8 kcal
Białko
18.6 g
Węglowodany
8.3 g
Tłuszcz
27.6 g
Tłuszcz nasycony
8.7 g
Błonnik
0.7 g
Sód
851.5 mg

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy