Torta morbida cioccolato fondente e pere
TM6 TM5 TM31

Torta morbida cioccolato fondente e pere

4.7 (432 oceny)

Składniki

  • 50 g di cioccolato fondente (70% di cacao) a pezzi
  • 140 g di farina tipo 00
  • 120 - 140 g di zucchero a piacere
  • 50 g di cacao amaro in polvere
  • 2 uova
  • 100 g di burro a pezzi
  • 120 g di latte
  • 200 g di pere Kaiser, sbucciate e a dadini (1 cm)
  • 1 bustina di lievito in polvere per dolci
  • zucchero a velo, a piacere

Wartości odżywcze
na 1 fetta
Kalorie
1026 kJ / 245.2 kcal
Białko
4.7 g
Węglowodany
29.9 g
Tłuszcz
12.7 g
Tłuszcz nasycony
7.2 g
Błonnik
2.9 g
Sód
69 mg

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy