Cottura del riso basmati
TM6

Cottura del riso basmati

3.3 (375 ocen)

Składniki

  • 200 - 400 g di riso basmati bianco
  • 400 - 600 g di acqua
  • ½ - 1 cucchiaio di olio extravergine di oliva
  • ½ - 1 cucchiaino di sale

Wartości odżywcze
na 5 porzioni
Kalorie
6133 kJ / 1466 kcal
Białko
27 g
Węglowodany
311 g
Tłuszcz
10 g
Tłuszcz nasycony
1 g
Błonnik
7.2 g
Sód
1897 mg

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy