Cottura del riso basmati

Cottura del riso basmati

3.3 422 oceny
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 35 min
5 porzioni

Składniki

  • di riso basmati bianco
    200 - 400 g
  • di acqua
    400 - 600 g
  • di olio extravergine di oliva
    ½ - 1 cucchiaio
  • di sale
    ½ - 1 cucchiaino

Wartości odżywcze na 5 porzioni

Kalorie 1466 kcal / 6133 kJ
Białko 27 g
Tłuszcz 10 g
Węglowodany 311 g
Błonnik 7.2 g
Tłuszcz nasycony 1 g
Sód 1897 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...