Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 750 g de lomo de ternera en un trozo
- 200 g de panceta fetas finas y sin corteza
- 200 g de queso de máquina, en fetas finas
- 50 g de mostaza de Dijon
-
2
cucharadas de concentrado de caldo de carne
lub 2 cucharadas de concentrado de caldo de verduras casero - 1 - 2 pellizcos de pimienta molida
- 1500 g de agua
- 200 g de crema para cocinar
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 2395 kJ / 572 kcal
- Białko
- 41 g
- Węglowodany
- 1 g
- Tłuszcz
- 45 g
Alternatywne przepisy
Lomo strogonoff con espárragos al vapor
55min
Bondiola con cremoso de batata
1u. 20min
Licuado de banana y dulce de leche
5 Min
Tarta soufflé de espinaca
1u.
Puré de papas al estilo Argentino
50min
Pastel de papa
1h 10min
Goulash
1u.
Peceto al vapor con salsa de tomate
2u.
Bondiola con salsa de vino tinto
1u.
Tarta de jamón, queso y tomate
1h 10min
Polenta cremosa con salsa boloñesa
1h 25min
Lomo en salsa strogonoff y arroz
55min