Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 400 g de falda de ternera en trozos
- 400 g de osobuco de ternera en trozos
- 100 g de puerro en rodajas
- 1000 g de agua
-
2
cucharadas de concentrado de caldo de verduras casero
lub 2 cubitos de caldo de verduras - 1 cucharadita de sal
- 200 g de zanahoria en cubos de aprox. 2 x 2 cm
- 200 g de papa en cubos de aprox. 2 x 2 cm
- 200 g de batata en cubos de aprox. 2 x 2 cm
- 2 choclos en rodajas
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 2361 kJ / 564 kcal
- Białko
- 72 g
- Węglowodany
- 31 g
- Tłuszcz
- 17 g
Alternatywne przepisy
Puré de papas al estilo Argentino
50min
Pastel de carne y calabaza
1h
Tarta Pascualina
1h 30min
Polenta cremosa con salsa boloñesa
1h 25min
Ensalada tibia de chauchas con huevo poché
40 min
Soufflé de calabaza
1h
Peceto al vapor con salsa de tomate
2h
Bizcochuelo de vainilla
40 min
Empanadas de bondiola a la barbacoa
1h 25min
Bondiola con salsa de vino tinto
1h
Torta helada de banana y dulce de leche
30 min
Budín de naranja
1h