Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 400 g de falda de ternera en trozos
- 400 g de osobuco de ternera en trozos
- 100 g de puerro en rodajas
- 1000 g de agua
-
2
cucharadas de concentrado de caldo de verduras casero
lub 2 cubitos de caldo de verduras - 1 cucharadita de sal
- 200 g de zanahoria en cubos de aprox. 2 x 2 cm
- 200 g de papa en cubos de aprox. 2 x 2 cm
- 200 g de batata en cubos de aprox. 2 x 2 cm
- 2 choclos en rodajas
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 2361 kJ / 564 kcal
- Białko
- 72 g
- Węglowodany
- 31 g
- Tłuszcz
- 17 g
Alternatywne przepisy
Bondiola con cremoso de batata
1 Std. 20 Min
Puré de papas al estilo Argentino
50 Min
Humita
50 Min
Pollo especiado
45min
Locro
25sa 15 dk
Bondiola con salsa de vino tinto
1 Std.
Empanadas de carne
1h 50min
Ensalada tibia de chauchas con huevo poché
40min
Polenta cremosa con salsa boloñesa
1 Std. 25 Min
Bizcochuelo de vainilla
40min
Budín de naranja
1 Std.
Salsa criolla
5 min