Urządzenia i Akcesoria
Preiselbeer-Chutney
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 20 min
2 Schraubgläser
Składniki
-
rote Zwiebel halbiert1
-
Rapsöl10 g
-
Wild-Preiselbeeren (Abtropfgew. je 135 g), abgetropft4 Gläser
-
Rotweinessig30 g
-
Chilipulver1 TL
-
Salz1 TL
-
Pfeffer½ TL
-
Gelierzucker 2:1100 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 Schraubglas
Białko
3 g
Kalorie
3614 kJ /
863 kcal
Tłuszcz
7 g
Błonnik
8 g
Węglowodany
186 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Midsommar
10 Przepisów
Niemcy
Niemcy
Może spodoba Ci się również...
Barbecue-Sauce
40min
Mango-Chutney
1h
Zwiebel-Balsamico-Chutney
1h
Rotweinbutter
3h 20min
Bacon-Konfitüre
25min
Schalottenconfit mit Portwein
1h 10min
Grillsauce sweet 'n' hot
1h 20min
Zitronenbutter
5min
Cranberry-Rosmarin-Chutney
40min
Zwiebel-Chutney
40min
Portwein-Zwiebel-Relish
50min
Wildpastetchen mit Portwein-Gelee
2h 20min