Urządzenia i Akcesoria
Preiselbeer-Chutney
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 20 min
2 Schraubgläser
Składniki
-
rote Zwiebel halbiert1
-
Rapsöl10 g
-
Wild-Preiselbeeren (Abtropfgew. je 135 g), abgetropft4 Gläser
-
Rotweinessig30 g
-
Chilipulver1 TL
-
Salz1 TL
-
Pfeffer½ TL
-
Gelierzucker 2:1100 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 Schraubglas
Białko
3 g
Kalorie
3614 kJ /
863 kcal
Tłuszcz
7 g
Błonnik
8 g
Węglowodany
186 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Midsommar
10 Przepisów
Niemcy
Niemcy
Może spodoba Ci się również...
Balsamico-Schalotten
19 h
Erdbeer-Curry-Ketchup
40 min
BBQ-Sauce
35 min
Heidelbeer-Chutney mit Thymian
25 min
Cranberry-Rosmarin-Chutney
40 min
Schalottenconfit mit Portwein
1 h 10 min
Kräuterbutter au Café de Paris
1 h 10 min
Dynamite-Sauce mit Koriander
10 min
Rauchige Whiskysauce
20 min
Grüne Steaksauce
10 min
Zwiebelkonfitüre
25 min
Barbecue-Sauce
40 min