Urządzenia i Akcesoria
Preiselbeer-Chutney
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 20 min
2 Schraubgläser
Składniki
-
rote Zwiebel halbiert1
-
Rapsöl10 g
-
Wild-Preiselbeeren (Abtropfgew. je 135 g), abgetropft4 Gläser
-
Rotweinessig30 g
-
Chilipulver1 TL
-
Salz1 TL
-
Pfeffer½ TL
-
Gelierzucker 2:1100 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 Schraubglas
Białko
3 g
Kalorie
3614 kJ /
863 kcal
Tłuszcz
7 g
Błonnik
8 g
Węglowodany
186 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Midsommar
10 Przepisów
Niemcy
Niemcy
Może spodoba Ci się również...
Rhabarber-Limetten-Met für Prosecco
2 godz. 15 min
Pfirsich-Chutney
50 min
Barbecue-Sauce
2 godz.
Heidelbeer-Chutney mit Thymian
25 min
Erdbeer-Mango-Chutney
2 godz. 30 min
Olivensauce
10 min
Birnen-Senf
30 min
Pflaumen-Zwiebel-Chutney
25 min
Iberico-Schinken-Creme
10 min
Bacon-Konfitüre
25 min
Zwiebel-Balsamico-Chutney
1 godz.
Steinpilzcappuccino mit Speck
50 min