Antra in salsa di birra

Antra in salsa di birra

3.0 1 ocena
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 1 godz.
4 porzioni

Składniki

  • di olio neutro
    10 g
  • di zenzero fresco a fette sottili
    10 g
  • spicchi di aglio
    3
  • anice stellato
    1
  • peperoncini rossi secchi
    2
  • di cosce di anatra a pezzi (5 cm), vedi
    consiglio
    800 g
  • di salsa di soia, scura (v. Consigli)
    15 g
  • di salsa di soia chiara (v. Consigli)
    30 g
  • di sale
    1 cucchiaino
  • di zucchero
    2 cucchiaini
  • di birra (ad es. birra di frumento)
    300 g
  • di porri a rondelle in diagonale (3-4 cm)
    150 g

Wartości odżywcze na 1 porzione

Kalorie 579 kcal / 2424 kJ
Białko 36 g
Tłuszcz 45 g
Węglowodany 7 g
Błonnik 0.9 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...