Urządzenia i Akcesoria
Ratatouille
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 40 min
4 porsjoner
Składniki
-
løk delt i to120 g
-
hvitløksfedd2
-
olivenolje20 g
-
tomat, moden delt i biter (2-3 cm)300 g
-
rød paprika delt i biter (2-3 cm)100 g
-
blandete urter, tørket (feks. timian, rosmarin, merian, basilikum, persille)1 ss
-
salt1 ts
-
svart pepper, nykvernet2 klyper
-
aubergine delt i biter (2-3 cm)300 g
-
squash delt i biter (2-3 cm)200 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 porsjon
Białko
3 g
Kalorie
422 kJ /
101 kcal
Tłuszcz
6 g
Błonnik
4 g
Węglowodany
9 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Min Kokebok
158 Przepisów
Międzynarodowy
Międzynarodowy
Może spodoba Ci się również...
Bulgurhvete
Brak ocen
Irsk potetmos
Brak ocen
Müsliskiver uten nøtter, hvete og melk
Brak ocen
Tandoori kyllingwraps
Brak ocen
Kjøttpaier med rosmarin
Brak ocen
Søtpotetfrittata med koriander- og chilisaus
1 godz. 35 min
Risskive med røkelaks
Brak ocen
Boller med rosin, eple og vaniljesaus
Brak ocen
Vietnamesisk kylling med ris (glutenfri)
Brak ocen
Stuet sopp
45 min
Persilleolje
25 min
Rørte tyttebær
5 min