Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 100 g de azúcar
- 4 claras de huevo
- 400 g de crema para batir, bien fría
- Wartości odżywcze
- na 1 porción
- Kalorie
- 0 kJ / 153 kcal
- Białko
- 3 g
- Węglowodany
- 14 g
- Tłuszcz
- 10 g
- Błonnik
- 0 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Pan de leche
2 godz. 20 min
Helado de choco menta
24h
Helado de queso con salsa de frutos rojos
20h
Crema batida
10 min
Helado de vainilla
12 Std.
Budín de limón
50 menit
Helado de dulce de leche
12 Std.
Helado de vainilla y fresa
12 Std.
Alfajores
1j 30 menit
Alfajores Argentinos
1h 10 min
Helado de vainilla
12 Std.
Crema batida rápida
5 min