Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 100 g de azúcar
- 4 claras de huevo
- 400 g de crema para batir, bien fría
- Wartości odżywcze
- na 1 porción
- Kalorie
- 0 kJ / 153 kcal
- Białko
- 3 g
- Węglowodany
- 14 g
- Tłuszcz
- 10 g
- Błonnik
- 0 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Alfajores Argentinos
1h 10min
Crema batida
10min
Affogato chocolatoso
10min
Helado de praliné
5 Std. 30 Min
Dulce de leche
2h
Sabayón TM6
15 min
Budín de chocolate
35min
Helado de dulce de leche
12h
Marquesa de chocolate
2 godz. 40 min
Merengue francés con cocoa
2 Std. 10 Min
Tarta de mousse de chocolate
12h 30min
Crema batida rápida
5 Min