Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 25 g de chocolate amargo
- 25 g de mantequilla, y un poco más para engrasar el molde
- 15 g de azúcar, y un poco más para el molde
- 1 cucharadita de azúcar de vainilla
- 1 huevo
- 40 gramos de almendra en polvo
- 1 pizca de sal
- 1 - 2 bombones de licor
- 500 g de agua, para el vapor
- Wartości odżywcze
- na 2 porciones
- Kalorie
- 1718 kJ / 411 kcal
- Białko
- 9 g
- Węglowodany
- 20 g
- Tłuszcz
- 33 g
- Błonnik
- 4 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
El mejor pastel de chocolate
1h
Panqué de zanahoria y coco sin gluten
1h 30min
Pastel de chocolate sin gluten
40min
Brownies de avena
1h
Galletas de jengibre
4h
Bisquets sin culpa
1h
Pastel de chocolate
45min
Kasutera (Castella) Panqué de miel
1h 45min
Pastel de moras y crema
2h 15 min.
Pastel imposible al vapor
2 Std. 40 Min
Panqué de plátano con chocolate
1h
Panqué de limón con crema de zarzamoras
1h 45min