Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Salsa de queso amarillo trufada
- 20 g de mantequilla
- 20 g de harina de trigo
- 250 g de leche
- 5 g de sal fina, o al gusto
- 2 pizcas de pimienta negra recién molida, o al gusto
- 2 pizcas de nuez moscada en polvo
- 200 g de queso cheddar, en cubos
- 3 cdas de aceite de trufa
Colas de langosta
- 1500 g de agua, para el Varoma
- 8 colas de langosta
- 1 cda de sal fina, o al gusto
- 200 g de pasta seca, tipo macarrones
- rebanadas de limón amarillo meyer, parrillado, para servir
- Wartości odżywcze
- na 1 porción
- Kalorie
- 3356 kJ / 799 kcal
- Białko
- 67 g
- Węglowodany
- 46 g
- Tłuszcz
- 37 g
- Tłuszcz nasycony
- 17 g
- Błonnik
- 0 g
- Sód
- 1308 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Sándwich de filete de res
2 godz. 30 min
Salsa holandesa TM6
15 Min
Camarones agridulces Al vacío TM6
1h 15min
Salmón al horno con ensalda de tocino y vinagreta de balsámico
30 Min
Cowboy con mantequilla compuesta y puré de papa rústico
50 Min
Mantequilla de habanero y zanahoria
15 Min
Ensalada César con chipotle
30 Min
Mantequilla de ajo y echalote
10 Min
Bisque de langosta
45min
Camarones para pelar con mayonesa de tabasco
20 Min
Rub BBQ
5 Min
Filete de res con mantequilla de ajo a las hierbas Al vacío TM6
2 godz. 15 min