Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 65 g de vinagre balsámico
- 70 g de yoghurt natural, sin azúcar
- 45 g de aceite de oliva
- 1 diente de ajo pelado
- 5 g de hojas de albahaca fresca
- ¼ cucharadita de orégano
- ½ cucharadita de sal fina
- ¼ cucharadita de pimienta molida
- 1 cucharada de miel
- 90 g de tocino ahumado, rebanado y cortado en tiras
- ½ pieza pequeña de lechuga romana, en cuartos y desinfectada
- 60 g de queso azul, desmoronado
- 10 piezas de jitomate cherry, cortados por la mitad
- Wartości odżywcze
- na 1 porción
- Kalorie
- 1474 kJ / 351 kcal
- Białko
- 14 g
- Węglowodany
- 22 g
- Tłuszcz
- 30 g
- Błonnik
- 3 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Poke bowl de atún spicy
30min
Tacos de lechuga Hunan
35min
Dip de alcachofa y portobello
30min
Aderezo de mostaza y vinagre balsámico
5min
Brochetas de pollo con aderezo de yogur de kiwi
1sa 10 dk
Poke bowl de arroz de coliflor
30min
Pad thai
40min
Cazuelitas de pepino con atún
20min
Tacos de lechuga
1h
Botana de queso y ostiones ahumados
2 Std.
Aguachile de pepino y palmitos
15 Min
Dip de espinaca y alcachofa
20min