Urządzenia i Akcesoria
Galletas de amaranto (Black Diamond)
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 1 godz. 30 min
48 porciones
Składniki
Harina de amaranto
-
200 g de amaranto
-
mantequilla, derretida100 g de ghee, mantequilla clarificada derretida
-
4 huevos grandes
-
1 cdita de esencia de vainilla
-
140 g de amaranto con miel (tipo alegría), (ver tip)
-
150 g de chocolate semi amargo (opcjonalnie) derretido
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 porción
Sód
8.4 mg
Białko
1.7 g
Kalorie
221.3 kJ /
52.9 kcal
Tłuszcz
3.1 g
Błonnik
0.5 g
Tłuszcz nasycony
1.6 g
Węglowodany
4.7 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
BLACK DIAMOND CLUB
24 Przepisy
Meksyk
Meksyk
Może spodoba Ci się również...
Pastel de chocolate y almendras
25 min
Mantequilla de pera con vainilla y jengibre
1 godz. 20 min
Galletas de amaranto
45 min
Mermelada de chabacano y jengibre
1 godz.
Crema de cacahuate
10 min
Panqué de nuez glaseado
1 godz. 30 min
Nieve de sandía y jamaica
5 godz.
Crema de cacahuate
15 min
Panqué de calabaza sin gluten
2 godz. 20 min
Panqué de plátano (vegano y sin gluten)
1 godz. 30 min
Leche de nueces y coco
10 min
Pastel de zanahoria sin harina
20 min