Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 100 g de aceite de oliva
- 1000 g de filete de res, salpimentado
- 50 g de mostaza
- 600 g de hongos cremini
- 1 diente de ajo, pelado
- 1 cdita de sal
- ½ cdita de pimienta negra molida
- 3 ramitas de perejil fresco, solo las hojas
- 225 g de castañas en agua, drenadas
- 100 g de prosciutto
- 80 g de foie gras
- 400 g de masa hojaldre
- 2 yemas de huevo
- 1 cdita de flor de sal
- Wartości odżywcze
- na 1 porción
- Kalorie
- 3091 kJ / 736 kcal
- Białko
- 39 g
- Węglowodany
- 47 g
- Tłuszcz
- 43 g
- Błonnik
- 2 g
Alternatywne przepisy
Ensalada César
15 Min
Filete de res con salsa de vino tinto
1 Std. 30 Min
Salmón al horno con ensalda de tocino y vinagreta de balsámico
30min
Rollitos de roast beef rellenos de mozzarella y jitomate
2 Std. 30 Min
Filete de res con dos salsas
40min
Filete a la pimienta
20 Min
Camarones a la mantequilla de ajo
35min
Fetuccini con salsa Alfredo y camarones
1小时
Filete Wellington
14u.
Mantequilla de ajo y echalote
10min
Ensalada César
10min
Filete a la pimienta
1hod. 40min