Pan sin gluten

Brak ocen
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 3 godz. 20 min
635 gramos

Składniki

Harina de arroz
  • 600 g de arroz de grano largo
    600 g de arroz basmati
Harina de soya
  • 600 g de frijol de soya
Pan
  • 400 g de agua
  • 10 g de levadura fresca sin gluten
  • 15 g de psyllium
  • 50 g de harina de maíz
  • 1 cdita de sal
  • agua para espolvorear

Poziom trudności

średni


Wartości odżywcze na 100 g

Sód 380.7 mg
Białko 17.8 g
Kalorie 2056.3 kJ / 491.5 kcal
Tłuszcz 5.6 g
Błonnik 8.6 g
Tłuszcz nasycony 0.9 g
Węglowodany 92.6 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...